Ons team

eigenaar bob

Bob Heunen

Eigenaar & Topstylist -Hoensbroek & Aachen

"Als een klant binnen komt, heb ik meteen al een beeld gevormd van wat ik bij hem of haar wil knippen. Ik knip naar de vorm van het gezicht en geef door mijn jarenlange ervaring een kundig advies. Bob Stijl is anders dan anders."

Werkt bij Bob Stijl sinds 2001

stylist coby

Coby Jansen

Topstylist - Hoensbroek

"Ik woon samen met mijn vriend Ruud en heb samen met hem een dochtertje, Nora. Ik werk sinds 2003 bij Bob Stijl. Ik doe mijn werk met veel liefde, passie en aandacht. Naast mijn werk bij Bob Stijl, doe ik vrijwilligerswerk en vang ik kittens in nood op."

Werkt bij Bob Stijl sinds 2003

Harold Haan

Topstylist - Hoensbroek

"Ik ben al ruim 30 jaar kapper en 20 jaar visagist. Van kleins af aan wist ik al meteen dat ik kapper wilde worden. Ik ben allround en vind styling het leukste van mijn vak."

Werkt bij Bob Stijl sinds 2006

Chelsea Gerrist

Allround Hairstylist - Hoensbroek

"Mijn liefde en interesse voor het kappersvak is al op jonge leeftijd ontstaan. Mijn volledige opleiding heb ik stage gelopen bij Bob Stijl. Het leukste van mijn vak vind ik het maken van de mooiste kleuringen en het stylen van kapsels. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en met vriendinnen af te spreken."

Werkt bij Bob Stijl sinds 2017

Jennifer Barts

Topstylist & Visagiste - Hoensbroek & Aachen

"Een kapsel omlijst het gezicht en kan uw persoonlijkheid een intense uitdrukking geven. Een kapsel maakt de persoon – iets wat voor mij heel belangrijk is, omdat ik wil dat jij je echt op je gemak voelt. Of het nu om een ​​particuliere of zakelijke gelegenheid gaat, ik geef het kapsel de juiste touch. Altijd volgens het motto: Als je stopt met beter worden, stop je met goed zijn. Ik leer mezelf voortdurend bij om altijd op de hoogte te blijven van de laatste mode en expertise."

Werkt bij Bob Stijl sinds 2022

Petra Kessel

Master Hairdresser - Aachen

"Ik hou, meer dan wat dan ook, van mijn werk en ik vind het fantastisch om mensen te laten stralen."

Werkt bij Bob Stijl sinds 2023

Sinds 1930 | Hoensbroek & Aachen