Ons team

eigenaar bob

Bob Heunen

Eigenaar & Topstylist

"Als een klant binnen komt, heb ik meteen al een beeld gevormd van wat ik bij hem of haar wil knippen. Ik knip naar de vorm van het gezicht en geef door mijn jarenlange ervaring een kundig advies. Bob Stijl is anders dan anders."

Werkt bij Bob Stijl sinds 2001

stylist coby

Coby Jansen

Topstylist

"Ik woon samen met mijn vriend Ruud en heb samen met hem een dochtertje, Nora. Ik werk sinds 2003 bij Bob Stijl. Ik doe mijn werk met veel liefde, passie en aandacht. Naast mijn werk bij Bob Stijl, doe ik vrijwilligerswerk en vang ik kittens in nood op."

Werkt bij Bob Stijl sinds 2003

Harold Haan

Topstylist

"Ik ben al ruim 30 jaar kapper en 20 jaar visagist. Van kleins af aan wist ik al meteen dat ik kapper wilde worden. Ik ben allround en vind styling het leukste van mijn vak."

Werkt bij Bob Stijl sinds 2006

Chelsea Gerrist

Allround Hairstylist

"Mijn liefde en interesse voor het kappersvak is al op jonge leeftijd ontstaan. Mijn volledige opleiding heb ik stage gelopen bij Bob Stijl. Het leukste van mijn vak vind ik het maken van de mooiste kleuringen en het stylen van kapsels. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en met vriendinnen af te spreken."

Werkt bij Bob Stijl sinds 2017

Jennifer Barts

Allround Hairstylist & Visagiste

"Ik streef ernaar om bij onze klanten, mooie 'Frisuren' kapsels te maken, zodat het thuis makkelijk zelf in model te brengen is. Tevens vind ik de verzorging van het haar heel belangrijk! Ik ben heel gemotiveerd en doe mijn werk met passie."

Werkt bij Bob Stijl sinds 2022

Sinds 1930 | Hoensbroek & Aachen